Corins-kantoor officieel in gebruik genomen

Met de onthulling van een bronzen kunstwerk van kunstenares Margot Homan is gisteravond het nieuwe kantoor van Corins aan de Amsterdamse Gatwickstraat officieel in gebruik genomen. De Amsterdamse beursassuradeur viert dit jaar zijn 15-jarig jubileum en is het afgelopen jaar in omvang verdubbeld.

Op de foto van links naar rechts: lid raad van bestuur a.s.r. Michel Verwoest en Corins-directieleden Paula Tewes, Edwin Hoffschlag en Victor van de Lest

Corins is sinds 2016 een 100% dochter van a.s.r. Na de overname heeft a.s.r. zijn eigen beursportefeuille ondergebracht bij Corins met de ambitie om rendabel te groeien in de grootzakelijke markt. Voor Corins brengt de samenwerking met a.s.r. specifieke lokale kennis met zich mee. Na de overname van Generali Nederland door a.s.r. zijn de beursportefeuilles en de deskundigheid op dit gebied van Generali en Corins gebundeld. De jaaromzet van Corins is verdubbeld naar ruim € 60 miljoen en het beursteam bestaat nu uit ruim 25 medewerkers.

Corins werd in 2003 opgericht en is actief op de co-assurantiemarkt. Corins sluit brand-, transport- en aansprakelijkheidsverzekeringen via circa 65 assurantiemakelaars. Corins heeft volmachten van binnenlandse- en buitenlandse verzekeraars. 

Het bronzen kunstwerk van Margot Homan heet 'Sluimer, hoofd rustend op hand' en is afkomstig uit de kunstcollectie van Generali en symboliseert balans, beweging en ingetogenheid.
Jan Schrijver; bron gegevens en foto a.s.r.
Geplaatst op 02-10-2018


Share on: