Barbara van der Kolff commissaris bij Waard Verzekeringen en bij Scildon

Met ingang van 3 oktober 2018 is mr. Barbara van der Kolff MBA (52) benoemd tot lid van de Raad van Commissarissen van Waard Schade en Waard Leven, twee volmachtbedrijven gevestigd in Wognum. Met ingang van 2 oktober 2018 is zij benoemd tot lid van de Raad van Commissarissen van verzekeringsmaatschappij Scildon N.V. gevestigd in Hilversum. Waard Verzekeringen en Scildon maken deel uit van het Engelse Chesnara plc.

Barbara van der Kolff  (foto) brengt een brede bestuurlijke ervaring, opgedaan in diverse branches, met zich mee. Op dit moment is zij werkzaam als directeur HR bij Jaarbeurs Utrecht. Daaraan voorafgaand heeft zij in diverse eindverantwoordelijke functies gewerkt in onder andere (financiële) dienstverlening, retail en not for profit.
 
Na de benoeming van Barbara van der Kolff is de Raad van Commissarissen van Waard Schade en Waard Leven als ook van Scildon als volgt samengesteld: 
 
• Ben Haasdijk (voorzitter)
• Henk Duthler
• Margreet Haandrikman
• Barbara van der Kolff

Barbara van der Kolff: “De financiële sector heeft te maken met veel verschillende, snelle ontwikkelingen waar zij zich op moet aanpassen. Alles is in beweging, demografisch, technologisch en op het terrein van klantbehoeften die razendsnel veranderen. Mijn kennis en ervaring zet ik graag in om er aan bij te dragen dat Scildon gezien blijft als een organisatie die een betekenisvolle bijdrage levert aan de financiële zekerheid van haar klanten en aan de samenleving als totaal.”

 
 
Jan Schrijver; bron gegevens en foto Waard Verzekeringen en Scildon
Geplaatst op 18-10-2018


Share on: