Autoschade Herstel Lokerse aangesloten bij AHG

Autoschade Herstel Lokerse uit Middelburg is aangesloten bij de schadeherstelketen Autoschade Herstel Groep. De nieuwe franchisenemer van AHG werd in 2015 door Henk en Kees Lokerse opgericht.

Op de foto tekenen Henk Lokerse (links, directeur/eigenaar Autoschade Herstel Lokerse) en Guus van Dreven (directeur AHG) de overeenkomst

Directeur/eigenaar Henk Lokerse heeft meer dan 25 jaar ervaring binnen de autoschadebranche. “Begin jaren ‘90 ben ik gestart in de wereld van de autoschade. Sindsdien heb ik ruime ervaring als vestigingsdirecteur en in andere functies binnen diverse herstelbedrijven”, aldus Lokerse. Het pand van Autoschade Herstel Lokerse heeft een werkplaats die uitgerust is met de nieuwste apparatuur en een nieuwe spuitcabine. Henk Lokerse: “Onze werkplaats en medewerkers zijn voorzien van de laatste kennis van reparatietechnieken en ontwikkelingen. Dankzij onze aansluiting bij AHG worden veel zaken uit handen genomen, waardoor wij ons kunnen bezighouden met onze core business: schadeherstel. De gestuurde schadestroom en ruggespraak zijn voor ons van grote toegevoegde waarde”. 
 
Guus van Dreven, directeur AHG: “Met de vestiging van Henk en Kees Lokerse in Middelburg heeft AHG een ervaren en betrouwbare partner in de regio Zeeland. De kwaliteitsvisie en waarden van Autoschade Herstel Lokerse sluiten daarnaast goed aan bij AHG.” 
Jan Schrijver; bron gegevens en foto AHG
Geplaatst op 03-10-2018


Share on: