Autoschade Herstel Hoogendoorn franchisepartner AHG

Autoschade Herstel Hoogendoorn in Montfoort is met ingang van deze maand toegetreden als franchisepartner bij Autoschade Herstel Groep (AHG). Het bedrijf startte in 2000 en heeft een personeelsbestand van 7 fte.

Het schadeherstelbedrijf beschikt over een moderne werkplaats en is sinds 2006 gevestigd in een voormalige spuiterij met een rijke historie. Naast schadeherstel aan personenauto’s wordt er ook veel gewerkt aan bedrijfswagens en campers. Ook het bijhorend spuitwerk en het aanbrengen van reclame aan zakelijke voertuigen behoort tot de core-business. 

Wout Hoogendoorn, directeur van Autoschade Herstel Hoogendoorn: "Met aansluiting bij AHG willen we deze groei voortzetten en daarbij onze identiteit niet verliezen. Dankzij de franchiseformule van AHG is dit mogelijk. De schadewereld wordt daarnaast alsmaar complexer. AHG biedt ons hierbij een back-up en ondersteuning waar nodig”. 

V.l.n.r. op de foto Liesbeth Hoogendoorn, Wout Hoogendoorn (directeur Autoschade Herstel Hoogendoorn) en Guus van Dreven (algemeen directeur AHG)
Jan Schrijver; bron gegevens en foto AHG
Geplaatst op 19-10-2018


Share on: