AHG breidt uit met Autoschade Herstel Boswijk

Met ingang van deze maand is Autoschade Herstel Boswijk in Doorn toegetreden als franchisepartner bij Autoschade Herstel Groep (AHG). Het schadeherstelbedrijf is gevestigd in een volledig gerenoveerd pand met een werkplaats van 700m².

Richard Blaauwijkel en René Kouwenhoven zijn de eigenaren van Autoschade Herstel Boswijk. "Door aan te sluiten bij AHG beschikt Autoschade Herstel Boswijk over een grote achterban van collega-herstellers en ondersteuning vanuit de centrale. Dankzij de aansluiting profiteren wij onder meer van begeleiding en kennis binnen de keten. Hierdoor kunnen wij ons focussen op onze klanten en schadeherstel. Daarnaast biedt aansluiting ook inkoopvoordeel en tools voor de particuliere markt, zoals het label Easy2Fix voor cosmetisch herstel”, aldus Blaauwijkel.     
 
“Met de uitbreiding van Autoschade Herstel Boswijk in Doorn breiden wij ons netwerk uit met een ervaren, professioneel team van schadeherstellers. Een goede aanwinst voor AHG, onze opdrachtgevers en eindklanten in de regio Doorn en Driebergen”, zegt AHG-directeur Guus van Dreven. 
Jan Schrijver; bron gegevens en foto AHG
Geplaatst op 09-10-2018


Share on: