Serviceprovider biedt adviseurs podium voor samenwerking en focus

Om financieel adviseurs te helpen bij het ‘focussen’ op de kansen in de branche organiseert serviceprovider en volmachtbedrijf VKG op 27 september een nieuw netwerkevenement; het ‘VKG Podium’. Deze dag staat in het teken van het thema ‘Focus’. Naast enkele honderden adviseurs zijn er 30 verzekeraars en VKG-netwerkpartners aanwezig.


"2018 is een jaar waarin idealen richtinggevend zijn en samenwerking vooruithelpt. Het komt aan op het zien en benutten van kansen. Focus is daarbij het sleutelwoord; het vermogen om aan te passen aan wisselende marktomstandigheden. Tijdens VKG Podium zullen sprekers Mark Tigchelaar (Breinexpert) (links op de foto) en Joseph Oubelkas (Auteur van ’400 brieven van mijn moeder’) (rechts op de foto) u op inspirerende wijze meenemen in het geheim van Focus", schrijft a.s.r.-dochter VKG. 
 
Naast bovengenoemde tweetal sprekers omvat het programma zes pitches van een kwartier door ARAG, AEGON, Hulp na Ongeval, Monuta, Mobile Red en Risk Innovation. De VKG On Tour-bus toont de laatste updates over Meerklant en ExtranetPlus. Ook zal worden ingegaan op de naderende ingang van de Insurance Distribution Directive (IDD). 
 
Samen voldoen aan de IDD
De Insurance Distribution Directive (IDD) is een Europese richtlijn met normen over de distributie van verzekeringen. Het doel van deze richtlijn is klanten dezelfde bescherming bieden, ongeacht op welke manier zij hun verzekering afsluiten. "Per 1 oktober 2018 moeten zowel u als VKG aan deze regelgeving voldoen. Wij willen adviseurs graag informeren over de IDD. Op de marktplaats van VKG Podium staan wij klaar om vragen te beantwoorden."
 
Adviseurs kunnen zich gratis inschrijven voor VKG Podium. Ook adviseurs die nog niet samenwerken met VKG zijn van harte welkom. Het evenement vindt plaats op 27 september 2018 van 10.00 tot 16.30 uur in Hart van Holland te Nijkerk. Inschrijven kan via: https://www.vkgpodium.nl/ 
 
 
 
Jan Schrijver; bron gegevens VKG
Geplaatst op 04-09-2018

< VorigeVolgende >


Share on: