Pieter Benschop (AREPA) treedt terug per 1 december

AREPA heeft vandaag bekendgemaakt dat Pieter Benschop per 1 december aanstaande zal terugtreden als executive director. In de tussentijd heeft het bedrijf de gelegenheid te zoeken naar een opvolger. Na 1 december tot 1 februari 2019 zal Benschop aan het bedrijf verbonden blijven als consultant om de transitie naar de nieuwe situatie te begeleiden.

AREPA meldt voorts dat Paul van Beek en Andrea van Bruggen, die al langere tijd bij AREPA in Nederland werkzaam zijn, bij het bedrijf werkzaam zullen blijven en aan Marianne Kjeldsen zullen rapporteren. Marianne Kjeldsen krijgt een bredere leidende rol over alle Europese bedrijven. Eveneens met betrekking tot Nederland wordt gemeld dat adjunct-directeur Ronald van Overbeek en Ed Jalink, directeur van AREPA Inspexx, zullen rapporteren aan Jørgen Dam. Bovendien zal een sales manager voor Nederland gezocht gaan worden. Deze zal gaan rapporteren aan Scott Carroll, de wereldwijde salesmanager. 

Pieter Benschop: "Onlangs heb ik besloten om na 18 jaar AREPA te gaan verlaten. Na goed overleg zal dat op 1 februari a.s. plaatsvinden. Ik ben zeer dankbaar onderdeel te zijn geweest van het geweldige AREPA-team. Ik neem met trots afscheid van een prachtig bedrijf dat tot stand is gekomen door de tomeloze inzet van mijn collega's en de support van jullie en vele anderen. Binnen AREPA zal een deel van mijn taken worden overgenomen door de hechte management groep (zie hierboven, red.). Na 1 februari ga ik voorlopig aan de slag met de wensenlijst die al jarenlang klaar ligt. Ik kan jullie verzekeren dat de lijst vrij lang is!" 
Jan Schrijver; bron gegevens AREPA
Geplaatst op 05-09-2018

< VorigeVolgende >


Share on: