Onze Nieuwsbrief vijfmaal verzonden; onze excuses

Ongeveer 9000 abonnees ontvangen wekelijks per e-mail onze Nieuwsbrief op dinsdag en ons Nieuwsoverzicht op vrijdag. Deze nieuwsservice is gratis. Ten gevolge van een technische fout is gisteren onze Nieuwsbrief tot vijf maal toe verzonden en hebben de abonnees deze tot vijf maal toe in hun e-mailbox ontvangen. Onze excuses hiervoor.

Sommige abonnees hebben ons laten weten de Nieuwsbrief meerdere malen te hebben ontvangen, onze dank voor het doorgeven hiervan. Het betreft een technische fout in het verzendsysteem. Ons bureau doet zijn uiterste best deze fout zodanig te verhelpen, dat dit niet meer kan gebeuren. Het is overigens niet zo dat er sprake zou zijn van het feit dat een abonnee op meerdere verzendlijsten zou staan; sommige abonnees hebben zich afgemeld bij een of meer van de teveel ontvangen Nieuwsbrieven, maar daarmee verwijdert u zich dus van de maillist. Het is mogelijk dat dit niet uw bedoeling is geweest en het leek ons goed u hierop te wijzen. 

Checkmogelijkheid
Mocht u zekerheid willen hebben of u al dan niet op de maillist staat, stuurt u ons dan desgewenst een e-mail naar info@schade-magazine.nl met de vermelding:

Sta ik nog op de lijst? (ik wil WEL op de maillijst voor de Nieuwsbrief staan)

Dan wel:
Sta ik nog op de lijst? (ik wil NIET op de maillijst voor de Nieuwsbrief staan)

Wij controleren dan of u al dan niet op de lijst staat, we passen deze zo nodig aan en mailen u dan ter bevestiging terug dat u WEL of NIET op de maillijst staat. 

Opgeven
U kunt zich ook als nieuwe abonnee opgeven door naar info@schade-magazine.nl een e-mail te sturen met de vermelding: Ik wil op de maillijst voor gratis Nieuwsbrief (op dinsdag) en Nieuwsoverzicht (op vrijdag)
Jan Schrijver, Margret Wallaard
Geplaatst op 12-09-2018


Share on: