De kracht van locatiedata in een 360 graden experience

Locatiedatabedrijf Spotzi houdt op 9 oktober 2019 het event “De kracht van locatiedata in een 360 graden experience”. Dit event zal plaatsvinden in het Omniversum in Den Haag. In een interactief programma loodst Spotzi de bezoeker door de wereld van locatiedata.

Lezingen van klanten laten zien wat de kracht is van Location Intelligence en wat het hun oplevert. Tijdens dit event komt ook aan bod hoe het SCHADE magazine in samenwerking met Spotzi een tool lanceert die experts in de verzekeringsindustrie helpt met locatiedata waardoor schadeclaims efficiënter en sneller beoordeeld kunnen worden.
 
De avond biedt daarnaast voldoende mogelijkheden om te netwerken en er wordt afgesloten met de IMAX film "A Beautiful Planet". Het Omniversum beoogt op een bijzondere en indrukwekkende manier kennis over het menselijk leven, de natuur, onze planeet en alles wat we daarop doen aan het publiek door te geven. Deze visie sluit naadloos aan bij de visie van Spotzi. Dit is dan ook de reden dat voor het Omniversum als locatie is gekozen. 
 
De deuren van het event openen om 17.00 uur, waarna gestart wordt met een buffet. Speciaal voor lezers van het SCHADE magazine geldt tot 14 september een gereduceerd tarief van € 48,75 exclusief BTW. Na deze datum is de toegangsprijs € 65 exclusief BTW.
 
Registreren kan via deze link: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-spotzi-de-kracht-van-locatie-data-in-een-360-graden-experience-47818184477
 
Spotzi
Geplaatst op 07-09-2018

< VorigeVolgende >


Share on: