48 kennissessies op Auto Prof – AMT Live

De aanstaande editie van Auto Prof – AMT Live op 16, 17 en 18 oktober 2018 in Evenementenhal Hardenberg telt in totaal 48 kennissessies verdeeld over 3 beursdagen (16 sessies per dag).

Van het nut en de gevolgen van de WLTP (Worldwide Harmonised Light Vehicle Test Procedure) en de toekomst van de autobranche tot 3D-scannen en printen van onderdelen en oorzaken van falende distributieketting. “En zo zijn er nog 12 andere onderwerpen te noemen van de zestien kennissessies die elke dag plaatsvinden in één van de vier kennistheaters op Auto Prof – AMT Live”, zegt organisator Roy Mulder.

De WLTP is sinds 1 september verplicht voor autofabrikanten als homologatie (goedkeuring) voor hun auto’s. En dat brengt veranderingen met zich mee, maar wat is er veranderd nu de WLTP de standaard is? Welke gevolgen heeft dat en hoe zit dat met die overgangsregeling? RAI Vereniging stuurt hun specialisten naar Hardenberg om bezoekers bij te praten en alle vragen te beantwoorden, zodat zij hun klanten nog beter kunnen informeren.

Andere kennissessies zijn onder meer ‘Ondernemen is topsport’ door marathonschaatsster Annelies Passchier, bandenklachten de baas door Apollo Vredestein en vragen/antwoorden met betrekking tot APK-regelgeving door RDW. Mulder: “De kennissessies richten zich op vier hoofdthema’s: Techniek, Werkplaats & Onderhoud, Werk & Opleiding en APK. Als we kijken naar het programma in Hardenberg is het van erg hoge kwaliteit met prominente sprekers die actuele onderwerpen behandelen. Daarmee is het zeer aantrekkelijk om hierbij aanwezig te zijn voor iedere professional uit de automotive branche.”

Met nog iets minder dan een maand te gaan tot Auto Prof – AMT Live in Hardenberg worden steeds meer namen die deelnemen definitief. “ANWB, PSA Groupe, MSH en Bovemij zijn onder meer van de partij. Evenals Denso, GMTO en Febi Benelux. Nu de beurs nadert en het kennisprogramma bekend is, zien we veel bedrijven zich inschrijven”, aldus Mulder.

Auto Prof – AMT Live is op 16, 17 en 18 oktober 2018 te bezoeken in Evenementenhal Hardenberg. De toegang is gratis na registratie. De openingstijden zijn op alle beursdagen van 15.00 tot 22.00 uur.
Jan Schrijver; bron gegevens en foto Auto Prof – AMT Live
Geplaatst op 26-09-2018

< VorigeVolgende >


Share on: