Wie wint Rob Insinger Duurzaamheidsaward?

Op donderdagmiddag 13 september a.s. vindt in Beachclub Habana Beach in Kijkduin (Den Haag) de summer BBQ plaats van Duurzaam Herstel. Tijdens het evenement wordt uitgemaakt welk bedrijf de Rob Insinger Duurzaamheidsaward 2018 wint. Gastspreker is Luc van Bussel over het onderwerp hospitality.

Vorig jaar hield Duurzaam Herstel voor het eerst de slotfase van de wedstrijd van de Rob Insinger Duurzaamheidsaward (inschrijving mogelijk tot 15 augustus) tijdens dit jaarlijkse netwerkevent. "Deze award is door ons geïntroduceerd om duurzame initiatieven, projecten, processen een breed podium te geven. Door het succes van afgelopen jaar staat wederom de slotfase van de wedstrijd dit jaar op het programma. Trots kunnen wij u melden dat zich ook dit jaar weer mooie initiatieven hebben aangemeld. Deze initiatieven introduceren wij twee weken voor aanvang van het netwerkevent aan de markt via een persbericht en via promofilmpjes op onze website. Hiermee geven wij een breed publiek de mogelijkheid hun stem uit te brengen op het initiatief van hun voorkeur. Tijdens het netwerkevent wordt de eindrace, de slotstemming en de winnaar bekend gemaakt. U bent daarmee mede bepaler van het winnende initiatief", aldus Duuraam Herstel.
 
Als spreker geeft dit jaar Luc van Bussel zijn visie over hoe hospitality een onderdeel is (of zou moeten zijn) van een duurzame relatie met klanten. "Misschien niet een directe logische link maar na uitleg zult u zich verbazen over de overeenkomsten", merkt Duurzaam Herstel op.
 
Programma:  
• 14.00 uur     Ontvangst en inloop 
• 14.50 uur     Welkomswoord en terugblik van het afgelopen jaar door Harry Filon 
• 15.10 uur     Rob Insinger Duurzaamheidsaward (uitleg, promofilms, pitch en stemming) 
• 16.10 uur     Pauze – Tijdens de pauze kunt u uw stembriefje inleveren 
• 16.40 uur     Luc van Bussel geeft zijn visie op duurzaamheid in combinatie met hospitality 
• 17.30 uur     Bekendmaking van de winnaar en prijsuitreiking Rob Insinger Duurzaamheidsaward 2018 
• 18.00 uur     Start BBQ ook dit jaar weer muzikaal ondersteund door het akoestische muzikale trio: Moon About 
• 20.00 uur     Ter afsluiting koffie, thee, ijs   


Foto: Bert Schreuder (rechts op de foto), key account manager van 3M Nederland, mocht vorig jaar voor de Thinsulate-folie de award en de cheque van 1500 euro in ontvangst nemen uit handen van Betsie Insinger, de weduwe van Rob Insinger 


 
Jan Schrijver; bron gegevens Duurzaam Herstel
Geplaatst op 01-08-2018


Share on: