VKG vergroot zijn hypotheekaanbod met bijBouwe

Serviceprovider VKG en bijBouwe zijn een samenwerking aangegaan. Vanaf nu kunnen adviseurs hypotheken van bijBouwe aanvragen via VKG. "Daarmee is de volgende stap gezet om de adviseurs van VKG te voorzien van een nog breder aanbod van geldverstrekkers en hypotheekproducten", aldus asr-dochter VKG.

Op de foto: André Chrisstoffels, Propositiemanager Onafhankelijk Advies van bijBouwe (rechts) en Peter van der Linde, directeur Hypotheken en Kredieten van VKG (links) 


bijBouwe is een nieuwe geldverstrekker waarmee VKG een samenwerking is gestart. Peter van der Linde, directeur Hypotheken & Kredieten van VKG licht toe: “Wij zijn blij met de vergroting van ons hypotheekaanbod met bijBouwe. De verwerkingstijden zijn kort en de voorwaarden goed. Via HDN is de aanvraag eenvoudig in te dienen. Op ons extranet ondersteunen we de adviseurs met actueel inzicht in de aanvraag en uploadmogelijkheden. Zo kunnen adviseurs de voortgang van de dossiers volgen.”

Naast bijBouwe bestaat het aanbod van VKG uit Aegon, a.s.r., Centraal Beheer, Hypotrust, IQWOON, Lloyds Bank, Nationale-Nederlanden, Reaal en Woonfonds.


 
Jan Schrijver; bron gegevens en foto VKG
Geplaatst op 24-08-2018


Share on: