Spuiterij Pouw B.V. sluit zich aan bij FOCWA

Op 1 augustus zijn de broers Rogier en Fabian Pouw lid geworden van de vakgroep Truck Schade Service bij vereniging FOCWA. Hun spuiterij Pouw B.V. in Lexmond houdt zich voornamelijk bezig met het spuiten van opleggers, trailers, bakwagens, vrachtwagens en touringcars.

Door de nauwe samenwerking met Carrosseriebouwer Van Eck, met vestigingen in Beesd en Lexmond, waar het bedrijf op de laatstgenoemde locatie ook gehuisvest is, beschikt de spuiterij over up-to-date kennis inzake innovatieve ontwikkelingen in de carrosserie en trailer (op)bouw. “We hebben een heel goede relatie, samenwerking met onze vader Pank Pouw. Zijn kennis, ervaring en netwerk is een stimulans om in de sector te werken”, aldus Fabian Pouw.
 
Bij de spuiterij is een hoge doorloopsnelheid gegarandeerd met een uitstekende kwaliteit. “Wij vinden het belangrijk dat het werk snel gedaan is, maar dit moet wel goed gedaan worden. Op deze manier kunnen we klanten tevreden maken en behouden”, aldus Rogier Pouw.
 
Spuiterij Pouw B.V. was op zoek naar branche-erkenning in schadeherstel en vond deze meerwaarde in het Truck Schade Service label van FOCWA. De broers geven aan dat klanten hiermee garantie hebben ten aanzien van kwaliteit op het gebied van het afgeleverde werk en producten. Het FOCWA lidmaatschap schept vertrouwen volgens de broers Rogier en Fabian bij de (potentiële) klanten. 

Op de foto v.l.n.r. Jelle Bruyn (FOCWA), Rogier Pouw, Pank Pouw en Fabian Pouw
Jan Schrijver; bron gegevens FOCWA
Geplaatst op 06-08-2018


Share on: