Oscar van Elferen nieuwe woordvoerder Verbond

Bij het Verbond van Verzekeraars is Oscar van Elferen (foto hiernaast) de opvolger van Rudi Buis als woordvoerder met aandachtsgebied veiligheid, verkeer, reizen, klimaat, privacy, fraude, toezicht, intermediair en solvency II.

Oscar van Elferen (28) was reeds sinds februari 2016 actief bij het Verbond van Verzekeraars en was reeds op enkele schadedossiers betrokken, waaronder de vandaag naar buiten gebrachte klimaatstudie. Hij studeerde in Utrecht communicatie- en informatiewetenschappen. Een nevenfunctie van Oscar is zijn bestuursfunctie Externe Relaties bij Young Logeion (Logeion is de Nederlandse beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals).

Rudi Buis (38) werkte ruim 5 jaar als woordvoerder voor het Verbond van Verzekeraars. Hij gaat aan de slag als woordvoerder voor Carola Schouten, de minister van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit, tevens vicepremier. Daarbij zal hem ongetwijfeld van pas komen dat hij zoon is van een tuinder en dat hij in een eerdere betrekking bij de GPD actief was onder meer op het gebied van de parlementaire verslaggeving. 

 
Jan Schrijver; bron foto's Verbond van Verzekeraars
Geplaatst op 09-08-2018


Share on: