Eric Gerritsen (53) Andriessen Expertise overleden

Maandag 23 juli 2018 is Eric Gerritsen op 53-jarige leeftijd overleden. Eric was lid van het Management Team en leidinggevende bij Andriessen Expertise van de vestiging Rotterdam.

Op 23 juli 2018 is onze 53-jarige collega en vriend Eric Gerritsen na een ziekteperiode van zeven maanden overleden.

Eric Gerritsen startte zijn carrière na het afronden van zijn Rechtenstudie aan de Radboud universiteit bij Claim Care. Hij heeft zich daar ingezet voor de belangen van mensen die letselschade lijden en heeft zich steeds verder gespecialiseerd in de juridische en schadetechnische aspecten die daarbij van belang zijn.
 
Op 1 mei 1998 trad Eric in dienst bij Andriessen Expertise, waar hij zou uitgroeien tot een echte vakspecialist. Hij genoot daarvoor respect bij zijn collega’s en vakgenoten, zowel opdrachtgevers als belangenbehartigers.
 
Eric hielp ons bedrijf groeien tot een groep van zo’n 75 mensen, waarin hij verantwoordelijk werd voor de vakinhoudelijke kwaliteit van onze experts. Eric nam zitting in het Management Team van Andriessen Expertise en gaf leiding aan ons Rotterdamse kantoor. Hij was lid van de CausaRie, was docent bij letselopleidingen en zat in de redactieraad van het PIV bulletin, waar hij zich ook naast het bedrijf, inzette voor de algemene ontwikkeling van het letselschadevak.
 
Door zijn gedrevenheid, intelligentie, empathisch vermogen en humor was hij van grote waarde voor ons bedrijf. Na ruim 20 jaar hebben wij helaas afscheid  moeten nemen van onze gewaardeerde collega. Wij gaan hem zeer missen.
 
Graag willen wij iedereen in de markt hartelijk bedanken voor de warme woorden en blijken van betrokkenheid in de vorm van aanwezigheid bij de crematie, bloemen, kaarten en persoonlijke berichten voor Eric en zijn gezin. Dat heeft hen en ook ons veel goed gedaan. Dank daarvoor.
 
Namens alle collega’s van de Andriessen Expertise Groep.


 
Margret Wallaard
Geplaatst op 06-08-2018

< VorigeVolgende >


Share on: