DUPI-medewerkers moesten 'kamperen' maar zijn terug op kantoor

Het kantoor van DUPI Group is vanaf heden 7 augustus weer bereikbaar. Door de waterschade vorige maand in het kantoorgebouw op de zesde verdieping aan de Blaak 16 in Rotterdam was uitwijken naar tijdelijke accommodatie en naar thuiswerken noodzakelijk.

"Onze collega's 'kampeerden' de afgelopen weken op de tijdelijke locatie in het Groot Handelsgebouw in Rotterdam, maar zijn nu weer terug op Blaak 16", zo laat executive director Anton Cornel weten. "Wij danken u bijzonder voor uw begrip en steun van de afgelopen weken!"

Als gevolg van de waterschade op 11 juli jl. in het kantoor van de DUPI Group werd het kantoor 12 juli gesloten. "Een van de schoonmakers heeft 's avonds per ongeluk de kraan open laten staan, met een emmer in de uitstortgootsteen, en die emmer stond met de rand net over de gootsteen heen en is overgestroomd… Hoe verzin je het, ongeluk in een heel klein hoekje…", zo liet Anton Cornel ons toen weten wat de oorzaak van de waterschade was. 

Het kantoor van de DUPI Group was nog niet lang geleden feestelijk in gebruik genomen. Op 14 juni jl. werden relaties van de DUPI Group feestelijk onthaald op dit nieuwe adres van het bedrijf (foto).
 

 
Jan Schrijver; bron gegevens DUPI Group
Geplaatst op 07-08-2018

< VorigeVolgende >


Share on: