Digitaal checksysteem voor Truck & Fleet

Autoconnect Holland heeft een digitaal checksysteem voor Truck & Fleet ontwikkeld. Vanaf iedere plek op ieder moment is een check uit te voeren op smartphone of tablet

Autoconnect Holland heeft in nauwe samenwerking met Mivar-Group en TopTruck en FleetMaster vestigingen een nieuwe toepassing van Electronic Vehicle Health Check (EVHC) ontwikkeld. Met EVHC WALK AROUND kan op ieder moment en op iedere locatie een digitale check uitgevoerd worden bij voertuigcombinaties. De uitkomsten worden real-time gedeeld met de wagenparkbeheerder of het reparatieadres. Men voert het kenteken of vlootnummer in, doet een check en stuurt de resultaten, inclusief foto’s en eventuele videobeelden, direct door.

Er kunnen checks gebouwd worden met iedere gewenste content, verplicht of niet verplichte controlepunten, invulboxen voor tekst of meetwaarden. Maar ook zaken als bandprofielen voor allerlei as-configuraties, foto en video optie behoren tot de mogelijkheden. Er wordt zoveel mogelijk gewerkt met eenvoudige pulldownselecties. Ook wordt voorkomen dat men steeds weer dezelfde punten in moet voeren zolang deze niet opgevolgd zijn. 

Voor het inzien en afhandelen van de checkresultaten wordt een online dashboard beschikbaar gesteld. Koppeling met bestaande systemen behoort echter ook tot de mogelijkheid. 
Jan Schrijver; bron gegevens Autoconnect Holland
Geplaatst op 21-08-2018


Share on: