Wij wensen iedereen een fijne zomervakantie

Vanwege de vakantieperiode zal de komende weken de wekelijkse Nieuwsbrief op dinsdag niet verschijnen. De eerste Nieuwsbrief wordt u weer per e-mail toegezonden in week 34, op dinsdag 21 augustus. Het team van SCHADE magazine wenst u een bijzonder fijne zomervakantie en - de thuisblijvers c.q. doorwerkers - een mooie zomer.

Bent u nog geen abonnee op onze gratis e-mail Nieuwsbrief, stuur ons dan uw e-mailadres naar info@schade-magazine.nl onder vermelding van 'Nieuwsbrief'. 

Het dagelijks nieuws zullen wij ook gedurende de zomerperiode op onze website zetten. Dus zijn er benoemingen binnen uw bedrijf, productvernieuwingen, samenwerkingen of andere nieuwsfeiten, wij ontvangen uw persberichten daarover ook in deze zomermaanden liefst zo snel mogelijk. Gelieve uw berichten te e-mailen naar redactie@schade-magazine.nl

Op vrijdagen ontvangen de abonnees op onze e-mail Nieuwsbrief een weekoverzicht van het nieuws. Dat gaat tijdens de zomervakantieperiode gewoon door. Adverteren hierin is in deze zomermaanden onverminderd mogelijk, voor informatie hierover graag uw e-mail richten aan info@schade-magazine.nl

De zomer schoolvakanties in de regio Zuid zijn afgelopen zaterdag 7 juli begonnen en lopen tot en met 19 augustus. Voor de regio midden lopen de schoolvakanties van 14 juli tot en met 26 augustus. Voor de regio Noord beginnen de schoolvakanties op 21 juli en lopen tot 2 september. Deze data zijn door de Rijksoverheid per regio bepaald en scholen mogen hier niet van afwijken. 

Vakantie in binnen- of buitenland, dichtbij of ver? Wij wensen u en de uwen een behouden heen- en terugreis en een schadevrije vakantie. 
Redactie en uitgever SCHADE magazine
Geplaatst op 10-07-2018