Samenwerking tussen Openclaims en Claims Corporation Network

Claims Corporation Network (CCN) en Openclaims gaan een samenwerking aan om een volledig pakket van fleetmanagement services aan verzekeraars, leasemaatschappijen en wagenparkbeheerders in de Europese markt te kunnen bieden.

Openclaims biedt een digitale oplossing voor herstelmanagement voor autoschades. "Met deze one-stop oplossing voor schadeherstel kunnen verzekeraars en wagenparkbeheerders hun klanten gedurende het herstelproces een ongeëvenaarde klantervaring bieden als middel om fundamenteel lagere kosten te realiseren", is de wervende tekst waarmee de samnwerking wordt aangekondigd in een persbericht van beide partijen.

Cees Werff, CEO en oprichter van CCN: "Het platform van Openclaims richt zich op innovatieve wijze op gemak en eenvoud voor de klant. Dit sluit perfect aan bij de toegevoegde waardediensten op het gebied van claimsmanagement die wij bieden aan ons netwerk."

"Deze samenwerking past goed bij onze vernieuwende manier van denken en ambitie om internationaal te groeien", zegt Lex Orie, CEO en mede-oprichter van Openclaims

Foto: Openclaims werd in april jl. tijdens het NVGA-congres beloond met de NVGA am: Innovatieprijs
Jan Schrijver; bron gegevens Openclaims en CCN
Geplaatst op 06-07-2018