Philippe Laureau (78) overleden

Op 78-jarige leeftijd is Philippe Laureau afgelopen zaterdag, 7 juli, in zijn woonplaats Heiloo onverwacht overleden. Philippe Laureau was in zijn werkzame leven directeur Brand- en Herverzekering van de Noordhollandsche van 1816.

"Onwezenlijk, oneerlijk, niet te begrijpen. Wij zijn oneindig verdrietig dat wij plotseling afscheid moeten nemen van mon grand amour, onze  vader, schoonvader, bonus-vader en Grand-Père Philippe Jean Lucien Laureau", zo schrijft de familie in de rouwadvertentie in het NRC.  

"Diep bedroefd hebben wij kennis genomen van het plotseling overlijden van onze oud directeur Philippe Laureau. Philippe is 33 jaar aan de Noordhollandsche van 1816 verbonden geweest. Hij was onze directeur Brand- en Herverzekering. Zijn vele en goede internationale contacten bleken hierbij zeer waardevol. Ook na zijn vertrek (2000) bleef hij nauw betrokken bij ons bedrijf. Zijn charmante persoonlijkheid is een blijvende herinnering voor ons allen. Wij wensen Irene, zijn kinderen en familie veel sterkte met het verlies. 

Namens de medewerkers van Nh1816 Verzekeringen,
Directie
Lex Verëll, Cas Verhage en Rémon Chattellon"

De uitvaartdienst voor de op 18 augustus 1939 in Suresnes in Frankrijk geboren Philippe Jean Lucien Laureau vindt aanstaande zaterdag 14 juli om 11.00 uur in de Cultuurkoepel in Heiloo plaats (Kennemerstraatweg 464, 1851 NG Heiloo). De begrafenis zal in besloten kring plaatsvinden. 

Voorafgaand aan de uitvaartdienst is er in de Cultuurkoepel van 10.15 tot 10.45 uur de gelegenheid tot condoleren. 

Het correspondentieadres is:
Irene Laureau-Bulte
Oostersingel 3
1851 ZW  Heiloo

 
Jan Schrijver; bron gegevens Nh1816 en NRC
Geplaatst op 09-07-2018