Marcel Juliard (Troostwijk Taxaties) overleden

Marcel Juliard, werkzaam bij Troostwijk Taxaties BV, is vrijdag 20 juli jongstleden op 63-jarige leeftijd onverwacht overleden. Marcel was ruim 35 jaar in dienst van Troostwijk Taxaties.

Marcel Juliard studeerde van 1974 tot 1982 aan de TU Delft, waar hij de Master of Architecture behaalde. Gedurende het grootste deel van zijn loopbaan was hij werkzaam voor Troostwijk Taxaties, met name in management en commerciële rollen, die hem bijzonder goed toevertrouwd waren. Marcel was een echte netwerker en een bekend gezicht in de schadebranche. Marcel Juliard is gisteren begraven.

Marcel was ruim 35 jaar in dienst van Troostwijk Taxaties. Na zijn studie bouwkunde is hij gestart als bouwkundig taxateur voor verzekeringsdoeleinden. In de groei van het bedrijf verplaatste zijn aandachtsgebied zich naar de commerciële kant van het bedrijf. Na vele jaren als accountmanager werkzaam te zijn geweest, was hij tot zijn overlijden in de functie van account director één van de belangrijke gezichten van Troostwijk in de verzekeringsmarkt. Marcel richtte zich daarbij vooral op de grotere en internationale accounts van Troostwijk. Vanuit die rol was hij een graag geziene gast op de vele verzekeringsbijeenkomsten, zowel nationaal als internationaal. 

Wiebe Westerhof, CEO van Troostwijk Groep: “Toen vrijdagavond het bericht van zijn plotselinge overlijden bij ons binnenkwam, stond onze wereld even stil. Marcel hoorde echt bij ons en heeft altijd intensief en met vol enthousiasme bij Troostwijk gewerkt. Daarbij had hij een enorme interesse in het verzekeringsvak en in de bedrijven waar hij kwam. En dan met name in de mensen die daarbij hoorden. Hij genoot daarvan en bouwde hechte contacten op. Wij realiseren ons dat wij zonder hem verder moeten gaan, maar het zal een hele tijd duren voordat we daaraan gewend raken. We missen een collega in de beste zin van het woord.”
Jan Schrijver
Geplaatst op 24-07-2018