Hans Glaudemans naar TOP Expertise

Per 1 september a.s. treedt Hans Glaudemans in dienst bij TOP expertise. Glaudemans is afgestudeerd werktuigbouwkundige die sinds maart 1993 als senior expert werkzaam is geweest op het gebied van CAR- en aansprakelijkheidsschades en tevens gespecialiseerd is in cyberschade.

Glaudemans heeft al die jaren, op een kleine uitstap van een jaar bij Crawford & Company, gewerkt bij één en hetzelfde expertisebureau, te weten Cunningham Lindsey (inclusief voorloper GAB Robins). Sinds 2012 werkt hij als expert Aansprakelijkheid/CAR in het MCL (Major & Complex Loss) team van Cunningham Lindsey.

Directeur Robert Kruik van TOP Expertise spreekt van een welkome versterking. “Vanwege de groeiende werkzaamheden op onze primaire werkgebieden op het gebied van technische verzekeringen hadden we al behoefte aan een extra ervaren CAR/AVB-expert. Bovendien vult Hans Glaudemans met zijn kennis en ervaring ons op enkele segmenten goed aan, vooral op werktuigkundig vlak en met cyber/techniek. Dat is een welkome aanvulling op ons toch al brede dienstenpalet.”

 

Margret Wallaard; bron gegevens Top Expertise
Geplaatst op 20-07-2018