DUPI getroffen door waterschade

Als gevolg van een waterschade afgelopen nacht in het kantoor van de DUPI Group aan de Blaak 16 (zesde verdieping) is het kantoor vandaag gesloten. Tot en met aanstaande maandag werken de medewerkers van DUPI zo veel mogelijk vanuit huis.

"Collega’s met een mobiele telefoon zijn vanzelfsprekend op de bij u bekende nummers bereikbaar, de vaste telefoons zijn doorgeschakeld en e-mail verkeer is gewoon mogelijk. Wij doen er alles aan om de overlast voor u tot een minimum te beperken, maar verwachten dat het nog enkele dagen zal duren alvorens onze bereikbaarheid weer optimaal is. Tot die tijd doen wij een beroep op uw begrip", schrijft Anton Cornel (Executive Director). 

Wat was de oorzaak van de schade, vroegen wij Anton. "Een van de schoonmakers heeft 's avonds per ongeluk de kraan open laten staan, met een emmer in de uitstortgootsteen, en die emmer stond met de rand net over de gootsteen heen en is overgestroomd… Hoe verzin je het, ongeluk in een heel klein hoekje…", zo laat hij ons weten. 


Foto: 14 juni jl. werden relaties van de DUPI Group feestelijk onthaald op het nieuwe adres van het bedrijf aan de Blaak 16 in Rotterdam
Jan Schrijver; bron gegevens DUPI
Geplaatst op 12-07-2018