Adfiz zet dreigende onverzekerbaarheid centraal op Zakelijk Platform

Adfiz houdt op woensdagmiddag 19 september a.s. bij Inn Style in Maarssen haar Zakelijk Platform. Deze bijeenkomst is gericht op de Adfiz-leden die actief zijn in de zakelijke markt. Centraal thema is ditmaal de (dreigende) onverzekerbaarheid van bepaalde risico's.

"Eind vorig jaar hebben wij de toenemende onverzekerbaarheid op de agenda gezet omdat we steeds meer signalen ontvingen van leden dat bepaalde risico's onverzekerbaar zijn of dreigen te worden. De afgelopen maanden hebben we tientallen voorbeelden van leden geïnventariseerd. We hebben al deze voorbeelden in kaart kunnen brengen en gaan tijdens het Zakelijk Platform in gesprek over de oplossingen. We hebben drie bijzondere sprekers die met elkaar het gesprek aangaan", aldus Adfiz. Die sprekers zijn:
• Ralph van Helden van Lloyd’s deelt zijn visie hoe een internationale benadering kan bijdragen aan mogelijke oplossingen.  

• Jeroen Everling van Willis Towers Watson laat zien hoe de adviseurs van WTW ervaring hebben met affinities om dekking te realiseren.   
• Jurjen Burghgraef (Burghgraef van Tiel & Partners) voert onafhankelijke risico-inspecties uit en zal spreken over het belang van preventie.   
 
Aansluitend zijn er expertsessies op het gebied van pensioen, inkomen en schade. Voor Adfiz-leden is deelname gratis (onderdeel van de contributie). Meer informatie en aanmelden op deze webpagina van Adfiz.

Foto: vorig jaar was tijdens het Zakelijk Platform insurtech het centrale thema
Jan Schrijver; bron gegevens Adfiz
Geplaatst op 13-07-2018