VNAB verrassende winnaar Assurantie Hockeytoernooi

Op het Assurantie Hockeytoernooi (AHT) is afgelopen vrijdag de wisselbeker en het gouden kratje verrassend gewonnen door het team van de VNAB. Na het samengaan met team HDI en een aantal individuele kwaliteitsimpulsen deed VNAB dit jaar - in tegenstelling tot eerdere edities - vanaf het begin mee om de titel.

Vervolgens werd in de finalepoule vakkundig afgerekend met A.S.R., Markel en AIG die respectievelijk op plek twee, drie en vier eindigden. Door een andere opzet dit jaar viel er ook nog wat te winnen voor teams die de eerste poulefase niet geheel zonder kleerscheuren doorkwamen. Zo werden de advocaten van Van Traa winnaar van de Runner-up poule en mocht Concordia de Keizer de beker ophalen in de aanmoedigingspoule. 

Winnaar van vorig jaar en de editie van 2014 Van Ameyde bleef steken op een vierde plek in de Runner-up poule. Traditiegetrouw bleken de weergoden het AHT wederom goedgezind waardoor de organisatie tevreden terugkijkt op een mooie dag met een verrassende winnaar waarbij het na de BBQ nog lang onrustig bleef op Leonidas. 
Eelco Wester
Geplaatst op 18-06-2018