Virta gebruikt automatiseringspakket CCS Level

Virta en softwareleverancier CCS hebben tijdens het klantenevenement van CCS op het ss Rotterdam een overeenkomst ondertekend. Virta heeft zijn complete polisadministratie van inkomensverzekeringen ondergebracht in Level van CCS.

Foto: Max Speur, CEO CCS (links) en Gaston Merckelbagh, algemeen directeur Virta (rechts)

De CCS Level software is inmiddels in productie genomen door Virta, dat een dochteronderneming is van Robidus. Met Level kan Virta het efficiënt afsluiten van diverse vormen van inkomensverzekeringen beter ondersteunen, aldus het persbericht van beide partijen.

Volgens Gaston Merckelbagh, algemeen directeur van Virta, is CCS een partij die Virta ondersteunt in zijn groeiambities: ”CCS ziet net als wij het belang van digitaliseren en wij geloven in samenwerkingsverbanden en verbindingen leggen. De nieuwe strategie van CCS sluit daarbij naadloos aan op onze strategie”. 

Max Speur, CEO CCS: “We zijn trots dat innovatieve bedrijven als Virta kiezen voor de state of the art oplossingen van CCS. Naast de ontwikkelingen in Level kunnen wij met de ontwikkeling van onze Cloud, Marketplace en Roundcube-producten Virta goed ondersteunen in zijn groeiambities, waarmee we nu al de basis hebben gelegd voor een lange samenwerking”. 


 
Jan Schrijver; bron gegevens Virta en CCS
Geplaatst op 08-06-2018


Share on: