RVJ BosBoon getuigt van fijne verloving op beachparty

RVJ BosBoon heeft gisteravond op de dag dat de zomer begint een geslaagde beachparty gegeven voor zijn relaties in beachclub Blue in Noordwijk aan Zee. In verband met het zestigjarige bestaan van het expertisebureau kreeg de bijeenkomst een extra feestelijk tintje met livemuziek en na afloop voor elke bezoeker een zeer feestelijke fles spumante voor het thuisfront.

Pieter-Paul Verhorst hield een korte speech, waarin hij de zestigjarige geschiedenis van het bedrijf aanhaalde, maar vooral op de goede toekomstvooruitzichten inging. In januari van dit jaar is aangekondigd dat het in Amsterdam gevestigde RVJ Expertises en Taxaties een strategische alliantie was aangegaan met het in Eindhoven, Amsterdam en Heerenveen gevestigde BosBoon. Na een verlovingsperiode van twee jaar zal, als de intensieve samenwerking voor alle partijen naar genoegen is, worden overgegaan tot een volledige integratie. Verhorst: "Inmiddels hebben we beide kantoren in Amsterdam tot één locatie samengevoegd. We zijn nu in Amsterdam dus voordeurdelers en hebben met onze bestuurders onlangs ons eerste 'voordeuroverleg' gehad", waarna hij van de gelegenheid gebruikmaakte de in de alliantie betrokken bestuurders voor te stellen, van links naar rechts op de foto Benno van Berkel, Herman van Velsen, Pieter-Paul Verhorst, Mathy Boon en Twan Meulendijks. "Als dat zo goed blijft voelen als dat het eerste halfjaar gevoeld heeft, en dat verwachten wij allen, dan wordt de verloving dus een huwelijk", zo besloot Verhorst.

Met een smakelijk walking dinner en onder de klanken van de livemuziek - er mocht gedanst worden, en dat werd er ook -  duurde de party nog tot laat in de avond en zagen de medewerkers en gasten van RVJ BosBoon op deze 21 juni uiteindelijk de zon in de Noordzee zakken. 
Jan Schrijver
Geplaatst op 22-06-2018


Share on: