Rick Jongkind versterkt Vanderwal & Joosten

Per 1 september 2018 zal Rick Jongkind het expertteam van Vanderwal & Joosten BV gaan versterken. De 27-jarige Rick zal vanuit de vestiging Amstelveen gaan werken en zal daarbij worden ingezet als bouwkundig expert voor schades voor AVB-, Werkmaterieel-, BAV- en CAR-verzekeringen.

Rick Jongkind heeft bouwtechnische bedrijfskunde gestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam en is daarna in het verzekeringsvak terechtgekomen. 
  
"Wij hebben met het aantrekken van Rick een volgende stap gezet in het verder verjongen van ons team om daarmee een borging te verkrijgen van de continuïteit van ons bedrijf. Daarnaast denken wij dat de persoon Rick goed bij ons team past. Zijn kennis van het assurantievak, die hij heeft opgedaan als senior schadebehandelaar Techniek bij Delta Lloyd/NN Group, zal ook van waarde zijn", aldus directievoorzitter Gerrit Taal.

Met de komst van Rick is het aantal experts binnen Vanderwal & Joosten BV gegroeid tot 29 experts in de disciplines Bouw, Techniek, Agrarisch, Chemisch, Milieu en Juridisch. 
Jan Schrijver; bron gegevens Vanderwal & Joosten BV
Geplaatst op 29-06-2018


Share on: