Postex treedt toe tot Insurance Blockchain

Postex B.V. is toegetreden tot Insurance Blockchain. Dit is een consortium dat bestaat uit verzekeringsbedrijven en automatiseringsbedrijven voor de verzekeringsbranche met als doel het ontwikkelen van blockchaintoepassingen voor de verzekeringsbranche. Het is een initiatief van ANVA.

Participanten zijn RISK Verzekeringen, John P. de Wit Assurantiën, Kettlitz Wulfse Verzekeringen, Klap, Licent Assuradeuren, HBR, Froonacker, Endema Keijzers, De Leeuw Groep, Het Financieel Advies Centrum, MS Amlin, Albers Advies, Nemassdeboer, BSB Volmachten en Concordia de Keizer, alsook de automatiseerders ANVA, Postex, Tjip, Nationale hypotheekbond en #NODE104. Organisaties die het initiatief ondersteunen zijn Adfiz, Sivi en Xurux. Meer informatie op de website van Insurance Blockchain.

Postex presenteerde zich gisteren overigens met een stand (zie foto) tijdens am:innosurance in Eindhoven in de High Tech Campus, op wat wel genoemd wordt 'de slimste vierkante kilometer van Nederland'. Naast Postex presenteerde zich op deze stand ook Bugs Business, welk bedrijf een van de samenwerkingspartners is van Postex. 

Op am:innosurance spraken onder anderen NN CEO Lard Friese en InsureApp CEO Jochem Davids.
 
Jan Schrijver; bron gegevens Postex; Insurance Blockchain
Geplaatst op 13-06-2018