Pilotkantoren ANVA/Postex-koppeling op taart getrakteerd

Na een succesvolle pilot zijn Thoma Groep en ten Hag Groep live met de ANVA/Postex-koppeling. In de afgelopen periode is, in nauwe samenwerking met de pilotkantoren ten Hag Groep en Thoma Groep, de officiële koppeling gerealiseerd tussen ANVA en Postex.

Op de foto v.l.n.r. Marc Vrolijk (ANVA), Richard van Gelder (Thoma), Erik Arendsen (Thoma) en Hans de Wit (Postex) 

Sinds de ANVA april-release (47.P02) is de gestandaardiseerde Postex-koppeling beschikbaar. Dankzij de koppeling tussen ANVA en Postex kunnen verzekeringskantoren gebruikmaken van de geautomatiseerde verzorging van de fysieke én digitale verzending van verzekeringsdocumenten, in elke gewenste huisstijl. Ook kan de iDEAL-betaaloptie worden aangeboden vanuit diverse communicatiekanalen. 

Thoma Groep (hoofdkantoor Lochem) en ten Hag Groep (met hoofdkantoor in Enschede), beide gespecialiseerd in financiële dienstverlening en makelaardij o.z., maken inmiddels gebruik van de nieuwe koppeling. Als blijk van waardering voor de inspanningen van deze pilotkantoren zijn ANVA en Postex met gebak langsgegaan.Op de foto v.l.n.r. Michel ten Hag, Emiel Meckelenkamp (ten Hag), Marc Vrolijk (ANVA) en Hans de Wit (Postex)                                                                                                                                             
Bron gegevens en foto's Postex
Geplaatst op 18-06-2018


Share on: