Mees & Zoonen zal naam wijzigen in Victor

De Schinnerer Group is de unit waarin internationaal de volmachtbedrijven van Marsh & McLennan zijn ondergebracht. De naam wordt gewijzigd in Victor. Ook het volmachtbedrijf van de groep in ons land, Mees & Zoonen, zal omgedoopt gaan worden in Victor.

In de VS werkt het volmachtbedrijf onder de naam Victor O. Schinnerer & Co, in Canada als ENCON, in het VK als Bluefin Underwriting en in ons land maar ook in Italië als Mees & Zoonen. 

De recente overnames International Catastrophe Insurance Managers L.L.C.  en Dovetail Insurance Inc. zullen ook behoren tot het internationaal werkende Victor, maar blijven buiten de naamswijziging. 

Victor-CEO Christopher Schaper zegt dat het door uniformeren naar een internationaal gebruikt merk plus combineren van capaciteiten op het gebied van analyse, underwriting en technologie, beter mogelijk wordt om sneller innovatieve verzekeringsproducten en diensten aan te kunnen bieden aan klanten in verschillende landen in de wereld. 

Fred Willemze is sinds 1 juni 2018 President, Continental Europe bij Victor Insurance Holdings. Hij was tot 1 juni werkzaam voor Marsh in Rotterdam. "De naamswijziging wordt per land gefaseerd ingevoerd. In Nederland zal dit naar verwachting 1 september a.s. gebeuren", aldus Fred Willemze. Rogier Seinstra is de directeur van R. Mees & Zoonen Assuradeuren BV en de verantwoordelijke man in Nederland. Zowel volmachtbedrijf R. Mees & Zoonen Assuradeuren B.V. als makelaar Marsh B.V. zijn in Rotterdam gevestigd in het Groot Handelsgebouw, aan de Conradstraat 18.

Onder deze link kunt u een introductievideo zien van de nieuwe naam (duur 1 minuut).



 
Jan Schrijver
Geplaatst op 13-06-2018


Share on: