Koppeling tussen AssuPortal en Subliempakket

AssuPortal en ​RISK​ zijn gaan samenwerken. Dankzij de koppeling van het cloud based assurantiepakket AssuPortal met het Subliempakket van RISK kunnen adviseurs verzekeringen vergelijken, offertes uitbrengen en verzekeringen afsluiten in één softwarepakket.

Door de integratie van het Subliempakket (de online vergelijkingstool van RISK) in AssuPortal, is het niet meer noodzakelijk voor een adviseur op 2 of meer plaatsen in te loggen en dubbele gegevens in te voeren. Ook wordt de uitstap naar verschillende extranetten van maatschappijen overbodig. Het Subliempakket is volledig geïntegreerd in de software van AssuPortal. Om een pakket te kunnen sluiten, wordt vanuit het klantdossier gestart. De benodigde en reeds bekende gegevens worden vanuit AssuPortal automatisch in het Subliempakket gevuld. Dubbele invoer wordt hiermee voorkomen. Vervolgens wordt een vergelijking gemaakt waarbij de gemailde offerte gekoppeld kan worden in AssuPortal. Na het daadwerkelijk afsluiten van het pakket door of de adviseur of de consument, kan de pakketpolis via Aplaza of ADN  automatisch in AssuPortal  verwerkt worden. 
 
De koppeling is binnen AssuPortal opgenomen binnen de standaardfunctionaliteit van het systeem. 

Het Subliempakket biedt: - 20 verschillende  particuliere en zakelijke productsoorten - keuze uit 17 verzekeraars zodat er altijd een passend product is - vrijheid om per productsoort een andere verzekeraar te kiezen - pakketkorting - innovatieve producten zoals rijgedrag-verzekeringen - top 3-overzicht met Beste Prijs, Beste Product en Beste Kwaliteit - directe acceptatie  - volledig geautomatiseerd: binnen 1 minuut heeft de klant een polis  - consumptief krediet - energie.
Jan Schrijver; bron gegevens RISK en EVDgroep
Geplaatst op 27-06-2018


Share on: