Jorg van den Enden in Register Letselschade

Letselschadejurist mr. Jorg van den Enden NIVRE-re is onlangs na een succesvolle audit ingeschreven in het Register Letselschade van De Letselschade Raad. Hij werkt onder de bedrijfsnaam Legitimus.

Jorg van den Enden (48) is sinds april 2014 als zelfstandig belangenbehartiger gevestigd in Breda. Hij heeft een bewuste keuze gemaakt zonder personeel te werken. "Ik heb geen personeel, vanuit de gedachte zelf verantwoordelijk te willen zijn voor de kwaliteit die ik lever. Mijn bedrijf heet Legitimus met als ondertitel 'De internationale letselschadejurist'. Ik sta slachtoffers van alle soorten ongevallen, of het nu verkeersongevallen, bedrijfsongevallen of medische fouten zijn, bij en dat doe ik voor ongevallen die in Nederland hebben plaatsgevonden naar Nederlands recht, maar ook voor ongevallen die hebben plaatsgevonden in het buitenland en dus naar buitenlands recht moeten worden geregeld. Dit is een echte specialisatie in de markt. Dit jaar zit ik 20 jaar in het vak en heb in alle jaren niet alleen veel ervaring opgedaan, maar ook een groot netwerk aan buitenlandse partners opgebouwd", aldus Van den Enden.

Voordat Jorg van den Enden als zelfstandige begon, werkte hij in de personenschadebranche achtereenvolgens bij DAS Rechtsbijstand, Achmea GlobalNeth Rechtsbijstand, Stichting Achmea Rechtsbijstand en Europrotector.
Jan Schrijver
Geplaatst op 14-06-2018