Inschrijving Rob Insinger Duurzaamheid Award geopend

Initiatieven en bedrijven die een voorbeeld zijn bij onderhoud en herstel kunnen zich nu bij Duurzaam Herstel aanmelden om genomineerd te worden voor de Rob Insinger Duurzaamheid Award. De inschrijving sluit op 15 augustus 2018.

De inschrijvingen afgelopen jaar waren zeer verschillend van aard en dat wil de organisatie graag zo houden.  “We hadden vorig jaar als inschrijvingen een duurzaam bedrijf, een grote chemieproducent, een internationale reconditioneerder, een aannemer met een duurzaam concept en een professionele elektronica reparateur. Misschien volstrekt onvergelijkbaar, maar het gaat ons erom dat we zoveel mogelijk duurzame voorbeelden een podium bieden", aldus de organisatie. 

Vorig jaar werd 3M de winnaar met de prestige window film. Het prijzengeld dat met de award gemoeid is, werd door 3M  besteed aan de isolatie van het Papagenohuis, waar muziektherapie wordt gegeven aan jonge mensen met een autistische beperking. 

De organisatie zegt te hopen dit jaar mooie inzendingen binnen te krijgen. “Er zijn veel mooie initiatieven in de branche. Of, beter gezegd branches, want aannemers, producenten, glaszetters, reconditioneringsbedrijven, elektronicareparateurs, vloerenleggers enzovoort, ze zijn allemaal welkom om hun initiatief, bedrijf of product voor het voetlicht te brengen. Mits het maar bijdraagt aan een duurzame samenleving”.  

Van alle inzenders wordt een promotiefilm gemaakt. Tijdens het jaarlijks event, dat dit jaar op 13 september plaatsvindt, wordt de winnaar bekendgemaakt. De winnaar wordt bepaald door de stemmen die de genomineerden via internet ontvangen én de stemmen die de genomineerden na hun persoonlijke pitches ontvangen van de aanwezigen op de bijeenkomst van 13 september. 

Foto: De wethouder van Laren, Ton Stam, had de eer het werk aan het Papagenohuis te onthullen
Jan Schrijver; bron gegevens Duurzaam Herstel
Geplaatst op 27-06-2018


Share on: