DUPI Group viert 30ste verjaardag

DUPI Group vierde gistermiddag en avond met relaties het dertigjarig bestaan en combineerde dit met een house warming in het fraaie nieuwe kantoor waarheen het enige maanden geleden is verhuisd.

Op de foto boven CEO Martijn Steenkamp (links) met de oesterman en twee Engelse gasten

Op de zesde verdieping aan de Blaak 16 te  Rotterdam heeft men nu een zeer overzichtelijk kantoor voor de zeventig in Rotterdam werkende collega’s. Dat werkt beter dan het over twee verdiepingen verdeelde kantoor aan de vorige locatie aan de Wijnhaven, op een steenworp afstand van de nieuwe locatie. In totaal werken er negentig mensen bij DUPI dat ook vestigingen heeft in Amsterdam, Antwerpen en Kopenhagen. 

CEO Martijn Steenkamp ging in op de voorspoedige gang van zaken van het bedrijf. Hij schetste de geschiedenis van het bedrijf en de ontwikkeling naar de huidige activiteiten: P&I makelaar voor scheepseigenaren en andere scheepvaartbedrijven, claimsmanagement voor P&I clubs en andere P&I verzekeraars, en volmachtbedrijf voor onder meer Transport (Marine), CAR/Engineering en Aansprakelijkheid, met als volmachtgevers het Belgische Baloise, de Shipowners’ P&I Club en diverse Lloyd's syndicaten. De huisstijl is onlangs vernieuwd en oogt modern en fris. 

Steenkamp maakte van de gelegenheid gebruik afscheid te nemen van collega Bas Ouwens die 28 jaar geleden begon bij DUPI en waarmee Steenkamp liefst 25 jaar het bedrijf heeft geleid. De huidige directie bestaat naast Steenkamp uit Anton Cornel (executive director) en Stijn Bakkeren (executive director).

Na de ontvangst op het kantoor ging het gezelschap van enkele honderden branchegenoten naar restaurant Mooii, waar onder de klanken van een jazzy trio een walking dinner plaats had, inclusief haringkar, oesterman en nog heel veel meer smakelijks van onder meer de verschillende rond het terras opgestelde foodtrucks. 

Foto onder: in het pand waren op twee wanden grote fact sheets gepresenteerd waarop de gasten de dertig jaar geschiedenis van de DUPI Group op hun gemak konden bestuderen. Anton Cornel (links) en underwriting director Emiel Paaij (rechts) waren van harte bereid de gasten desgevraagd nog nader te informeren.

door Jan Schrijver
Geplaatst op 14-06-2018


Share on: