Dirkzwager biedt VNAB beursborrel juli aan

De VNAB beursborrel op maandag 2 juli van 17.00 uur tot 18.30 uur in het VNAB kennis- en ontmoetingscentrum wordt aangeboden door advocatenkantoor Dirkzwager.

De beursborrel wordt georganiseerd op iedere eerste maandag van de maand (m.u.v. januari, de zomervakantieperiode en feestdagen) en wordt aangeboden door één van de founding partners van het VNAB kennis- en ontmoetingscentrum. 

De beursborrel is bedoeld voor een ieder die werkzaam is bij een verzekeraarslid, makelaarslid of geassocieerd partner van de VNAB en biedt de gelegenheid om branchegenoten te ontmoeten, om bij te praten en om nieuwe contacten te leggen. 

De VNAB beursborrel op maandag aanstaande (11 juni, aanvang 17.00 uur) in het VNAB kennis- en ontmoetingscentrum wordt aangeboden door Lengkeek. Deze beursborrel zal een extra feestelijk tintje krijgen, omdat Lengkeek dit jaar honderd jaar bestaat.

Op donderdag 30 augustus 2018 vindt in het VNAB kennis- en ontmoetingscentrum de derde editie plaats van de VNAB Start of Season Pubquiz.
Jan Schrijver; bron gegevens VNAB
Geplaatst op 07-06-2018