Castel slaat met Amsterdams kantoor brug naar Europa

Het Britse volmachtbedrijf 'Castel Underwriting Agencies Limited' (Castel) heeft een vestiging geopend in Amsterdam. Dit ter ondersteuning van de plannen om de operaties van het bedrijf naar het vasteland van Europa uit te breiden.

Foto Mark Birell

Het bedrijf gaat op basis van de AFM-inschrijving de Europese markt bedienen in diverse gespecialiseerde schadeverzekeringen voor zakelijke marktsegmenten en niches. Het bedrijf heeft AFM-vergunningnummer 12042124 en heeft vergunningen voor schadeverzekeringen particulier en zakelijk, inkomensverzekeringen, vermogen en zorgverzekeringen. De inschrijving bij de Kamer van Koophandel heeft nummer 70071934.
Het adres is: Hobbemastraat 2 (3e etage), 1071 ZA Amsterdam. 

Castel Transact (een onderdeel van Castel Specialty) biedt maatwerk garantieverzekeringen en belastingrisicoverzekeringen voor op de Europese markt geöriënteerde organisaties. Castel Transact is de eerste unit die producten aan zal bieden vanuit het nieuwe kantoor in Amsterdam.

Mark Birrell, de CEO van Castel, noemt de opening van het kantoor in Amsterdam een belangrijke mijlpaal voor het bedrijf. Hij wil verder bouwen op het succes van het op de thuismarkt ontwikkelde MGA-platform (Managing General Agents) en wil graag volmachtbedrijven in nichemarkten in de Europese markt ondersteunen om portefeuilles op te bouwen. Het stelt Castel bovendien in staat om  "Europese kansen na de Brexit" te kunnen identificeren en ontwikkelen, aldus Birrell (foto).
Jan Schrijver; bron gegevens Castel
Geplaatst op 04-06-2018


Share on: