Uitbreiding bij Cunningham Lindsey afdeling Personen

De afdeling Personen bij Cunningham Lindsey is flink uitgebreid na de indiensttreding de afgelopen maanden van Jochem van Rossum, Manon Lubach, Frank van Helden, Ellen de Rooij (foto), Kristijan Jacimovic, Moniek Bosman en Harma de Ruiter. De afdeling bestaat nu uit 32 personen (28 personenschade-experts, 3 rekenkundige experts en 1 stagiair).

Cunningham Lindsey kiest ervoor om een deel van de experts zelf op te leiden en op die manier ruimte te creëren voor de doorgroei van medewerkers. Na het vertrek van een tweetal collega’s, Raymond Broekhof en Jan Julius de Jong, waren de ontwikkelingen in de markt een reden te meer om een aantal krachten aan te nemen voor de afdeling Personen.
 
• mr. Manon Lubach is per 1 februari 2018 in dienst. Zij is afkomstig van Arag en zal het team in Hoogeveen versterken.
• mr. Frank van Helden is per 1 februari 2018 in dienst. Hij is afkomstig van CED en woonachtig in het zuiden van Limburg. Frank start vanuit het kantoor in Eindhoven.
• mr. Ellen de Rooij re is per 1 februari 2018 in dienst. Zij werkte voorheen bij Univé als personenschade-expert. Ellen is ook arbeidsdeskundige en heeft de opleiding Gerechtelijk Deskundige afgerond. Zij zal vanuit het kantoor in Amstelveen werkzaam zijn.
• mr. Moniek Bosman is per 12 februari 2018 als junior expert in dienst en zal opgeleid worden vanuit het kantoor in Rotterdam.
• mr. Harma de Ruiter is per 19 februari 2018 gestart op het kantoor in Hoogeveen als personenschade-expert. Harma is voorheen LSA advocaat geweest. Na een periode in het buitenland is ze eerst bij InTrust begonnen als senior claimshandler en nu doorgestroomd naar de afdeling Personen.

Rekenkundige afdeling
• Jochem van Rossum was voorheen financieel planner en is sinds 1 januari 2018 in dienst als Rekenkundig Expert, naast Hans Tiemersma en Martijn Sluijs.
• Kristijan Jacimovic is per 5 februari 2018 werkzaam als stagiair op de rekenkundige afdeling. Kristijan is vierdejaars student bedrijfseconomie.
Jan Schrijver; bron gegevens Cunningham Lindsey Nederland bv
Geplaatst op 12-04-2018