Sedgwick integreert en neemt afscheid van naam Cunningham Lindsey

In december 2017 kondigde Sedgwick Claims Management Services aan wereldwijd de Cunningham Lindsey groep over te nemen. Vandaag melden partijen dat de overname door Sedgwick is afgerond. In Nederland heeft dit betrekking op Cunningham Lindsey en dochteronderneming inTrust. De naam Cunningham Lindsey zal op termijn verdwijnen.


"Wij zijn zeer enthousiast over deze stap: deze strategische overname stelt ons in staat om wereldwijd complementaire services aan te bieden op het gebied van schade- expertise en claims- en risicomanagement. Met ruim 21.000 medewerkers verspreid over 65 landen vergroot de overname onze internationale footprint en zijn we in staat om te voldoen aan de complexe behoeften van meer klanten op meer locaties dan ooit tevoren", aldus het persbericht van Sedgwick.
 
"Om de gecombineerde kracht te benadrukken zullen we, na een overgangsperiode, opereren onder de naam Sedgwick. De overgang heeft geen organisatorische gevolgen in Nederland of Europa. We benadrukken graag dat u dezelfde kwalitatief hoogstaande service van ons kunt verwachten als u gewend bent", schrijven Jeroen Fröhlich, CEO Cunningham Lindsey Nederland bv en Peter van Rensen,
directeur Cunningham Lindsey Nederland bv. Als nota bene voegt de Nederlandse directie nog toe: "Voor degenen die al wat langer meelopen is het wellicht goed te benadrukken: Sedgwick Claims Management Services, Inc. is een onafhankelijke claimsmanagement en expertise-organisatie, geen makelaar."  (Redactie: ooit was er in ons land een makelaar werkzaam onder de naam Sedgwick. Mees & Zoonen integreerde in 1999 met Marsh & McLennan en Sedgwick Nederland tot Marsh BV.)
Jan Schrijver, bron gegevens Sedgwick, Cunningham Lindsey Nederland
Geplaatst op 17-04-2018


Share on: