Jos Peeters (62) overleden

Afgelopen weekend bereikte CED het droevige nieuws dat collega Jos Peeters (62 jaar) is overleden. Jos was reeds lange tijd, bijna 10 jaar, een gewaardeerd collega en operationeel directeur binnen de Cross Border Claims-activiteiten van CED Group. Daarvoor heeft Jos ruim 23 jaar gewerkt bij Van Ameyde als managing director.

Namens CED

Nadat hij vorig jaar rond deze tijd de diagnose van kanker moest vernemen, is nu een einde aan zijn strijd gekomen. Hoewel hij langer bij ons is gebleven dan oorspronkelijk was voorspeld, blijft het moeilijk voor familie en collega’s om te accepteren dat een relatief jong persoon zo vroeg uit het leven wordt gehaald. Jos heeft zijn lot evenwel altijd waardig gedragen en geaccepteerd vanuit zijn overtuiging dat dit leven slechts een etappe is van veel meer; zij die de kans hebben gehad om hem te ontmoeten zullen dit dan ook herkennen. Wij wensen hem dan ook een mooie reis naar het vervolg.
 
Onze gedachten en medeleven gaan ook naar zijn echtgenote Maria en twee kinderen, Iwan en Lara.  Wij zullen Jos herinneren als een gepassioneerd en deskundig collega, maar vooral als gerespecteerd, warm en behulpzaam persoon met vrienden over de hele wereld.
 
Zij die dit wensen kunnen een (digitaal) bericht voor de nabestaande achterlaten via de bijgaande memorial link:
https://www.memori.nl/gedenkplaats/jos-peeters/

Jan Schrijver
Geplaatst op 05-04-2018