Een geslaagde presentatie van alle herstelmogelijkheden van Nomot

Afgelopen 29 maart heeft Nomot, dé specialist op het gebied van schadeherstel aan inboedel en opstal, een geslaagde presentatie op locatie gegeven over alle herstelmogelijkheden en hersteltechnieken. U kunt zich nog aanmelden voor nog volgende presentaties!

Onderstaand een verslag van deze middag:

"Bepakt en bezakt met al ons promotiemateriaal, voorbeelden, herstelapperatuur en goodybags hebben wij ons 29 maart naar Breda begeven. Er stond een presentatie van Nomot en al onze herstelmogelijkheden op het programma. Het zonnetje scheen, er was geen file, niets stond een geslaagde middag in de weg! Ter plaatse had Hotel Mastbosch een mooie ruimte voor ons vrijgehouden. Na het installeren en uitstallen van onze producten, was het wachten op onze gasten. Gelukkig werden we hierin niet teleurgesteld. Onder het genot van een kopje koffie of thee hebben we onze gasten welkom geheten en verteld over de rijke historie van Nomot en het huidige reilen en zeilen van ons bedrijf. Vervolgens hebben we twee van onze reparateurs in informele sfeer, met ruimte voor vragen en humor, al onze herstelmogelijkheden en -technieken getoond. Aan het einde van de middag was het weer tijd voor een drankje en een poging om zelf ook een aan de slag te gaan met kleuren mengen. Dit viel nog niet mee, maar was wel heel leuk om te ervaren. Met dank aan de aanwezigen voor hun komst, tijd en enthousiasme, zijn we moe en voldaan weer teruggereden naar Nieuwegein."

De komende periode staan er nog vier presentaties op diverse locaties in Nederland op ons programma. Wij hebben er zin in! U komt toch ook?

Wij komen nog op de volgende locaties:

10 april Midden Limburg

13.00 uur van der Valk Hotel Stein-Urmond

19 april Akersloot
13.00 uur Van der Valk Hotel Akersloot

24 april Drachten
13.00 uur Van der Valk Drachten

17 mei Arnhem
13.00 uur Fletcher Hotel Doorwerth

U bent vanaf 13.00 uur van harte welkom! De presentatie zal uiterlijk om 13.30 uur aanvangen en tot maximaal 16.00 uur duren. Aansluitend bent u welkom voor een borrel.

Aanmelden kan via http://www.nomot.nl/nomot-op-locatie of door middel van een email aan communicatie@nomot.nl, graag onder vermelding van gewenste datum en locatie.

(Advertorial)
 
Geplaatst op 11-04-2018


Share on: