Workshops Caravan en Camper Servicebedrijven

In samenwerking met Dekalin heeft de Vakgroep Caravan en Camper Servicebedrijven (FOCWA Specialisten) drie workshops voorbehandeling/lijmen/afdichten gehouden voor haar leden. Tijdens deze workshops werden de mogelijkheden en toepassingen gepresenteerd en gedemonstreerd die speciaal ontwikkeld zijn voor caravans en campers.

De workshops waren in Hapert en Nieuwegein (in samenwerking met VOC). Per workshop waren er telkens meer dan 20 deelnemers die niet alleen kennis maakten met de mogelijkheden en toepassingen, maar ook zelf aan de slag gingen met onder meer het lijmen en afdichten van een dakluik, het verlijmen van een zijplaat en het beschermen van de onderzijde van de bodem en de holle ruimtes van een camper. Tijdens het theoretische gedeelte, waarin werd ingegaan op de verschillende materialen en welk product daar het beste bij gebruikt kan worden, was er telkens veel interactie met de deelnemers. Dat was leerzaam voor beide partijen. 

Dekalin is als producent van lijmen, kitten en coatings al meer dan 40 jaar actief in de caravan- en campermarkt. Dekalin is van oudsher een gespecialiseerd bedrijf dat zich met name richt op de OEM-sector (Original Equipment Manufacturer).

De Vakgroep Caravan en Camper Servicebedrijven organiseerde deze workshops eerder in 2015 en herhaalde dit nu voor haar leden zodat deze op de hoogte kunnen blijven van de ontwikkelingen. 
      
Jan Schrijver; bron gegevens en foto Vereniging FOCWA Schadeherstel
Geplaatst op 07-03-2018


Share on: