Sandra Mees in dienst bij Blue Risk

Per 2 april aanstaande treedt Sandra Mees-de Buvry de Mauregnault in dienst als Business Development Manager bij Blue Risk Specialty Insurances. Zij is afkomstig van Nationale-Nederlanden waar zij verantwoordelijk was voor activiteiten op het gebied van sales- en leadmanagement.

Sandra (52) heeft meer dan 20 jaar commerciële ervaring en was hiervoor werkzaam in verschillende functies bij Zwitserleven, UAP en AMEV.

Blue Risk is het bedrijf waarmee Frank van Akkerveeken, meer dan 25 jaar werkzaam in de verzekeringsbranche, vorig jaar is gestart. Het bedrijf, gevestigd aan de Meent in Rotterdam, claimt ‘de eerste gespecialiseerde verzekeringsmakelaar in Nederland op het gebied van cybercrime en aansprakelijkheid te zijn’. Het richt zich met zijn dienstenpalet op gespecialiseerde aansprakelijkheidsverzekeringen (vooral bestuurders- en beroepsaansprakelijkheid, aansprakelijkheid na fusies en overnames), Life Science en cybercrime, waarvoor wordt samengewerkt met meerdere gerenommeerde (beurs)verzekeraars. 

Volgens Van Akkerveeken loopt zijn nieuw bedrijf in de eerste maanden commercieel boven verwachting. “De risico’s van vandaag schreeuwen om een andere benadering. Sneller, duidelijker en effectiever. Daarom is Blue Risk opgericht. Bovendien wordt onze deskundige, persoonlijke en verfrissende aanpak gewaardeerd.

Voor meer informatie over Blue Risk: www.bluerisk.nl 
Jan Schrijver; bron gegevens Blue Risk
Geplaatst op 23-03-2018


Share on: