Postex verwelkomt nieuwe klanten tijdens Unit4-bijeenkomst

Vandaag heeft Postex deelgenomen aan de informatiebijeenkomst van Unit4 voor financieel intermediairs. Deze bijeenkomst, die plaatsvond in Van der Valk Hotel Veenendaal, werd door een grote groep gebruikers van Scenario Assurantie bezocht.

Hoogtepunt van de bijeenkomst was de introductie van een nieuw technologisch platform, waarmee nog beter kan worden ingespeeld op verwachtingen van klanten. 
 
Tijdens deze bijeenkomst heeft Postex bekendgemaakt dat in maart opnieuw twee nieuwe overeenkomsten ondertekend zijn met Unit4-klanten. Het betreft Holland Rijnland Assuradeuren (HRA) uit Lisse en Witte-Boussen Assurantiën uit Terneuzen. De beschikbare EDV-koppeling (EDV staat voor Externe Document Verwerking) van Unit4 maakt een laagdrempelige activatie van Postex mogelijk wat voor bedrijven resulteert in betaalgemak (iDEAL- betalingen), kostenbesparingen en het maken van grote stappen qua efficiency.

Medio januari dit jaar publiceerden wij reeds over twee andere Unit4 kantoren die klant werden bij Postex namelijk Combi Motors en Hoeijmakers Groep. 

Op de foto houdt productmanager van Unit4 Erik Geels een presentatie

 
Jan Schrijver; bron gegevens Postex
Geplaatst op 22-03-2018


Share on: