Nostimos houdt kennissessie voor assurantietussenpersonen

Nostimos Letselschade Deskundigen houdt op woensdag 18 april aanstaande voor assurantietussenpersonen een kennissessie over letselschade. Deze bijeenkomst vindt plaats in kasteel Limbricht te Limbricht (Sittard/Geleen) en is vrij van kosten door assurantietussenpersonen bij te wonen.

Bij Nostimos werkt een veertigtal belangenbehartigers. Het bedrijf behartigt al ruim 30 jaar de belangen van slachtoffers van letselschade en overlijdensschade. "Een mooi moment om onze kennis en ervaringen te delen met assurantie-adviseurs. Hiervoor hebben wij een aantal zeer inspirerende sprekers bereid gevonden hun verhaal te vertellen. Dit alles op een prachtige locatie, kasteel Limbricht te Limbricht (Sittard/Geleen). Met alle ruimte voor de aanwezigen om te netwerken onder het genot van een overheerlijke walking dinner", aldus de organisator. 

"Wat te doen als uw cliënt, die op basis van uw advies goed is verzekerd, slachtoffer wordt van een ongeval waarbij die ernstig gewond raakt? Welke stappen moet u op zo'n moment nemen? Op welke manieren kunt u uw cliënt dan bijstaan? Wat kunt u beter even niet doen? Kortom, hoe maakt u op zo'n belangrijk en impactvol moment het verschil?", zijn vragen die tussenpersonen zich kunnen stellen in het geval dat een van hun klanten letselschade heeft opgelopen.

Het programma ziet er als volgt uit:
16.00 uur
Ontvangst in Kasteel Limbricht

16.15 uur
Korte introductie over de dienstverlening van Nostimos.
Huub van Dijk, directeur / personenschadedeskundige Nostimos regio Zuid-Oost

16.30 uur
Aangrijpend levensverhaal. Als kind gewond raakte door een bizar ongeval en ondanks tegenslagen een succesvol leven opgebouwd, mede door professionele begeleiding. Luuk Claassens, operations director bij Together 4 Business

17.00 uur
Door een persoonlijke verhaal over zijn dwarslaesie te linken aan uitdagingen in organisaties weet Jaap als geen ander mensen te raken en te inspireren om meer uit hun leven en werk te halen.
Jaap Bressers, comedian, auteur, veelgevraagd spreker

18.00 uur
Slotwoord en walking dinner

20.00 uur
Einde

Aanmelden kan via: https://www.nostimos-letselschadedeskundigen.nl/voor-intermediairs/aanmelden-18-april/
 
Jan Schrijver; Bron gegevens en foto Nostimos
Geplaatst op 28-03-2018


Share on: