Marinha Molly digital marketeer bij Cunningham Lindsey

Op 19 maart jongstleden is Marinha Molly (25) bij Cunningham Lindsey Nederland in dienst getreden in de functie van digital marketeer.

Als digital marketeer is Marinha onder meer verantwoordelijk voor het uitvoeren van een online en social media beleid en het in beweging zetten van online campagnes. Ze beheert de websites en de social media kanalen van de organisatie waarbij zij in nauw contact staat met het Cunningham Lindsey Global Communication team. 

Marinha studeerde hbo Communicatie aan de Hogeschool Rotterdam, waar zij in november 2015 afstudeerde. Na haar studie heeft zij een half jaar gewerkt als communicatiemedewerker bij zorgorganisatie Zorgwaard. "Hier had ik mijn scriptie geschreven en mocht ik ook mijn plan tot uitvoering brengen", zegt Marinha. Haar vorige werkgever was Stedin Netbeheer, waar zij anderhalf jaar gewerkt heeft als klantenservicemedewerker voor eerstelijns en tweedelijns klantcontact. 

Foto: Marinha Molly kon de dag na haar indiensttreding goed kennismaken met de schadebranche tijdens de beursdag in het VNAB kennis- en ontmoetingscentrum
Jan Schrijver; bon gegevens Cunningham Lindsey Nederland bv
Geplaatst op 21-03-2018


Share on: