Keten Schadenet is 'Erkend Duurzaam' gecertificeerd

De autoschadeherstelketen Schadenet is succesvol ‘Erkend Duurzaam’ gecertificeerd. Alle 126 vestigingen van Schadenet hebben het programma met succes doorlopen.

Schadenet is de eerste schadeketen die via groepscertificering Erkend Duurzaam is. “Erkend Duurzaam heeft ons bijzonder veel gebracht”, zegt de directie van Schadenet die bestaat uit Leontine Sitters en Nico Rothuijsen. “Mens en milieu hebben baat bij dit programma en ons bedrijf levert hieraan natuurlijk graag een bijdrage.”

"Met de Erkend Duurzaam certificering voldoet Schadenet aan de hoogste eisen op het gebied van duurzaamheid en MVO. Erkend Duurzaam is hét MVO-programma voor de mobiliteitsbranche. Dit is winst:zowel voor het bedrijf als voor de leefomgeving. Het Erkend Duurzaam programma voldoet, in tegenstelling tot sommige andere certificeringsprogramma’s, volledig aan de ISO 26000 normering", aldus het persbericht. "De Erkend Duurzaam certificering van alle vestigingen van Schadenet is op een slimme manier gebundeld in een combinatie audit. Leden van Focwa moeten voldoen aan stevige eisen op het gebied van duurzaamheid en MVO. Deze standaard is gecombineerd met Erkend Duurzaam, waarmee een programma is ontstaan conform de ISO 9001 en ISO 14001 normen. Hiermee is Schadenet erin geslaagd om zich op alle duurzaamheidsthema's positief te onderscheiden."Foto: directeur Schadenet Nico Rothuijsen en KAM Manager Lim Lammers ontvangen het certificaat Erkend Duurzaam uit handen van Dolf Teuwen Manager Erkend Duurzaam
 
Jan Schrijver, bron gegevens Erkend Duurzaam
Geplaatst op 26-03-2018


Share on: