Kansen en bedreigingen Blockchain

Er wordt veel gezegd over blockchain. De wereld gaat veranderen en de verzekeringsmarkt zal nooit meer hetzelfde zijn. Maar wat gebeurt er op dit moment nu echt concreet? En waar gaan we naartoe? We weten dat blockchain meer is dan bitcoins maar wat is de rol van big data en 'internet of things'? Tijdens een interactieve sessie georganiseerd door LeadInSurance wordt het gesprek aangegaan over deze vragen en worden ook de kansen en bedreigingen van blockchain besproken.


Dit wordt gedaan onder de leiding van Shujohn Ahmed van Cortex. Shujohn is een inspirerende spreker en 'evangelist' van blockchain. Hij heeft een bewezen trackrecord in het toepassen van blockchain voor bestaande problemen. Daarnaast weet hij zijn publiek op een begrijpelijke manier mee te nemen in zijn verhaal en hij zal daarbij niet schromen een spiegel voor te houden aan zijn publiek. 

Programma: 
  • Inloop: 17:30 uur
  • Presentatie Shujohn 18:00
  • Korte uitleg blockchain 
  • Wanneer pas je wel/niet blockchain toe?
  • Voor en nadelen van blockchain
  • Hoe pak je een blockchain-project pragmatisch aan?
  • Wat is de rol van blockchain in verzekeringsland nu en in de toekomst? 
Panel discussie: 18:45-19:30 uur: Aan de hand van enkele stellingen zal met elkaar de toekomst besproken worden van blockchain in onze markt en de consequenties hiervan.

"Het belooft derhalve wederom een inspirerende sessie te worden waarbij wij op een open wijze met elkaar kunnen discussiëren over de ontwikkelingen die hoe dan ook een rol zullen gaan spelen in onze (werk)omgeving. Na de sessie volgt zoals gebruikelijk de borrel. Wij willen CMS bedanken voor het mogelijk maken van deze sessie", aldus LeadInSurance. 

Waar: VNAB te Rotterdam
Datum: donderdag 22 maart 2018
Inloop: 17:30 uur
Presentatie: 18:15- 19:30 uur
Einde: 21:00 uur
 
 
Jan Schrijver, bron gegevens Sjaak Schouteren (JLT Netherlands)
Geplaatst op 13-03-2018


Share on: