Geslaagde eerste VNAB-beursdag met 400 bezoekers

De VNAB heeft vanmiddag 20 maart in het VNAB kennis- en ontmoetingscentrum voor de eerste maal een beursdag gehouden. Het was een bijzonder geslaagde middag met ongeveer 400 bezoekers.

Er werden in totaal 12 kennissessies gehouden (4 rondes van 3 parallelsessies). Vooraf, tijdens de pauzes tussen de kennissessies en na afloop was het een drukte van belang op de 'beursvloer' waar een groot aantal verzekeraars met compacte stands vertegenwoordigd waren (op de foto ziet u verschillende blauwe balonnen, die stands markeerden). Onder het genot van een drankje, een hapje en op de verschillende stands van de verzekeraars de inmiddels bekende smakelijke VNAB-donuts. Voor de gelegenheid was deze Amerikaanse lekkernij per verzekeraar in de kleuren en huisstijl van de desbetreffende verzekeraar gepimpt.

Na afloop was zowel bij de zich op de vloer presenterende verzekeraars als bij degenen die een sessie verzorgden (het aantal bezoekers per sessie was prima en een aantal ervan was compleet volgeboekt) het enthousiasme over de beursmiddag groot en niet minder enthousiast waren de bezoekers die binnen het bestek van een halve dag de nodige interessante kennis konden opdoen, nieuwe contacten konden leggen en bestaande contacten konden onderhouden. Voor herhaling vatbaar dus. 

Hier kunt u ons eerdere artikel lezen waarin de beursdag werd aangekondigd, met daarin een lijst van de verzekeraars op de beursvloer.
Jan Schrijver
Geplaatst op 20-03-2018


Share on: