Elektronica-verzekering redt Vonk

Met de derde commercial rond bioloog dr. Freek Vonk wil Reaal benadrukken dat het bedrijf ook een breed pakket aan zakelijke verzekeringen biedt, waaronder een Zakelijke Elektronica-verzekering. In lijn van de eerste twee spotjes komt Vonk bij het uitoefenen van zijn vak als 'tv-bioloog' in de problemen en is het zijn moeder die hem door middel van verzekeringen redt.

In de eerdere commercials maakte het publiek al kennis met de moeder van Freek Vonk. Saskia Vonk (gespeeld door een actrice) helpt Freek al van jongs af aan om van zijn fascinatie voor dieren zijn beroep te maken. Zo regelt zij achter de schermen al zijn verzekeringen. Hierdoor komt altijd alles weer op zijn pootjes terecht. Bijvoorbeeld als Freek weer eens in de problemen komt, door een reuzenpanda of een ander dier. In de nieuwe campagne bezorgt een pelikaan Freek de nodige kopzorgen tijdens zijn avontuurlijke werkzaamheden.
     
Jeroen de Graaf, directeur Merk & Communicatie van VIVAT: “We hebben de succesvolle ‘Lekker geregeld’-campagne uitgebreid met een derde commercial. Hierin speelt, naast Freek en zijn moeder, ook een eigenzinnige pelikaan de hoofdrol. Met de nieuwe commercial willen we laten zien dat Reaal ook een breed pakket aan zakelijke verzekeringen heeft. Zo is de verzekering voor je bedrijfsapparatuur en elektronica met de Zakelijke Elektronica-verzekering ook lekker geregeld.”

Via deze link kunt u de 30 seconden durende commercial zien op YouTube.

De reeks nieuwe commercials zijn voor Reaal gemaakt door:
Bureau:                             Etcetera
CCO:                                 Ben Imhoff
Creatie:                             Raymond van Schaik, Maarten Remmers
Strategie:                          Job Koopman
Agency Producer:             Marieke Prette
Business Director:             Danny van de Wetering
Regie:                                Sven Super (In Case Of Fire)
Producer:                           Arjan Oosterveer
Special Effects & Sound:   PostOffice
Studio Freek:                     Freek Vonk, Jochem Manus van der Jagt
Reaal:                                Willemijn Manshanden-Bots, Ellen van den Berg, Jeroen de Graaf
Jan Schrijver; bron gegevens en foto Reaal
Geplaatst op 06-03-2018


Share on: